Perfect Sounds Unleashed

Sonic Branding your business tune

Building a personal relationship with your customer

Mixing music to match your campaign

Bedenk je het volgende: Je zit lekker voor de buis en wilt naar een spannende of ontroerende film kijken. Nu is het geluid uitgevallen. Prachtige beelden komen voorbij, maar het mist iets. Iedereen weet wat de spanning of ontroering maakt. Naast de beelden is de muziek en/of de geluiden die voor het juiste gevoel zorgen. Het beeld wordt 1 geheel en je geniet meer van wat er gebeurd. Zo kan dat ook voor jouw bedrijf en/of producten worden geregeld. Wil je meer weten over hoe en wat? Je hebt me gevonden, neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw situatie.

Portfolio:

www.gamergeeks.nl

Voor de mannen van GamerGeeks heb ik de tune opnieuw gearrangeerd en gemixed. Klik op de linkjes voor de voorbeelden. Het intro & Het outro

www.do-in-school.nl

Voor de school heb ik de Do-In Tune geschreven, welke gebruikt zal worden als Audiobeeldmerk voor Video’s op Youtube. De tune wordt ook gebruikt in ondersteuning bij de lessen.

Tevens werk ik aan een album voor de school. De nummers worden geschreven “as we speak”. een van de nummers is nu af. Op soundscloud staat een verkorte versie. van een van het nummer.
Op de audiopagina staan meer geluidsfragmenten.

Baspartijen

Ik speel basgitaar in Awash en doe dit al jaren met dezelfde mensen. De band bestaat al veel langer, maar in deze bezetting ruim 7 jaar.  Het is een hechte vriendengroep die al een aantal EP’s en een Album heeft uitgebracht. Een aantal videoclips en ruim 200 liveoptredens in binnen- en buitenland. Tot voor kort waren alle tracks door onszelf opgenomen, gemixed en geproduceerd.
Op dit moment zijn we een nieuw album aan het maken, waarbij de band meer gebruik maakt van externe bronnen. Studio LEF is daarbij een grote aanwinst gebleken. Ook andere studio’s hebben opnames gemaakt, waarbij sommige liedjes voor een project waren, zoals voor December Tapes in het kader van het Jeugdcultuurfonds Breda. Het album zal rond maart/April 2018 kunnen worden verwacht. Ik ben door mijn uitgebreide muzikale kennis en Home Recording Studio in de gelegenheid om voor jouw muziek, goede en mooie originele baspartijen aan te leveren. Ga naar contact en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Storende akoestiek

Vaak kom ik op plaatsen, waar de akoestiek zorgt voor een erg afleidende geluidssituatie. Wanneer ik dat bemerk, neem ik vaak de situatie in me op en zie dan een diversiteit aan oorzaken. Wanneer ik dan in gesprek ga met de eigenaar/bedrijfsleider, weten ze wel te benoemen dat het geluid storend is. Hoe de oorzaak aan te pakken of beter nog, hoe deze te verminderen of op te lossen is een raadsel voor ze.
De diverse werkwijzen zijn voor mij gelukkig bekend en ik kan de problematiek relatief makkelijk en met weinig kosten verhelpen. Ga naar contact  en doe een vrijblijvende aanvraag.