Over

Peter Suoss is mijn naam. Muziek maken doe ik al ruim 25 jaar en heb me daarmee in de loop der jaren op verschillende vlakken bekwaam gemaakt. Als bassist in bands en in de studio, zelf en bij anderen vaak partijen ingespeeld. Ook als (live) geluidsman/ mix engineer en (co) producer heb ik bij diverse projecten deelgenomen aan het proces. Daarnaast ben ik als Mix engineer/ Producer/ Songwriter aan het werk voor een aantal opdrachtgevers.

Als coach en trainer in communicatie bij Callcenters en als jobcoach bij de grote uitzendorganisaties gewerkt. Vaak in de situaties dat de klant snel verbetering wilde in het werkproces van de dienstverlenende (inhouse) uitzender. Met succes heb ik doelstellingen weten te halen en met plezier collega’s en medewerkers naar een hoger kwalitatief niveau gecoached.

Op dit moment ben ik als Do-In Yoga Teacher aan de slag in mijn eigen bedrijf. Ik assisteer bij de Do-In Yoga School in de lessen voor de Do-In Yoga Basic Teacher opleiding. Ook zal ik gaan assisteren bij de Do-In Yoga Teacher opleiding.