Do-In Yoga

Do-In_logo_R

voor een fit lichaam en een heldere geest!

Na een tijd allerlei sporten en groepslessen te hebben gedaan, was er altijd een moment waarin ik iets mistte. Fysieke voldoening was er voldoende. Toch bleek dat nooit voldoende te zijn. Ik kreeg veel voldoening na het beoefenen van Yoga, waarbij vooral Do-In Yoga me ook mentaal wist te raken. Een sensatie na het beoefenen vulde me en ik werd ontspannen. Op de dagen dat ik het niet beoefende bleef dit hangen, helaas niet continu. Wanneer ik het weer had gedaan, hernieuwde de sensatie en bij vaker beoefenen groeide het gevoel. Dit was voor mij een signaal om dieper in de filosfie te duiken en volgde de opleiding Do-In Yoga Practisioner. Reacties uit mijn omgeving, ook bij het bedrijf waar ik als manager coaching en trainingen gaf, waren heel positief tijdens mijn opleiding en de positieve reacties daarna bleven aan. Men zag een andere persoon, zonder dat ik veranderd was. Ik “bloeide” nog meer op en bleef dat doen. Ik ben inmiddels verder gegaan en volg nu de Do-In Yoga Teacher opleiding van de Do-In Yoga School. ( Maart 2017)

In April is Guru Dharm in Nederland gewest voor een 50 uurs intensive verdieping en heb ik deze bijgewoond en volbracht. In deze training is vooral gesproken over de herkomst van Yoga en de Mindfullness die bij de Yoga hoort, volgens de geschriften (o.a. Patanjali Yoga Sutra en de Hathapadipika) (April 2017)

Juni 2017: Ik heb de Do-In Yoga Teacher opleiding afgerond en ben geslaagd. Ik heb nu 450 uur Teacher opleiding afgerond. Op naar meer praktijkervaring 🙂