Baspartijen

Ik speel basgitaar in Awash en doe dit al jaren met dezelfde mensen. De band bestaat al veel langer, maar in deze bezetting ruim 7 jaar. Het is een hechte vriendengroep die al een aantal EP’s en een Album heeft uitgebracht. Een aantal videoclips en ruim 200 liveoptredens in binnen- en buitenland. Tot voor kort waren alle tracks door gitarist Maarten en mijzelf opgenomen, gemixed en geproduceerd.

Op dit moment zijn we een nieuw album aan het maken, waarbij de band meer gebruik maakt van externe bronnen. Studio LEF is daarbij een grote aanwinst gebleken. Ook andere studio’s hebben opnames gemaakt, waarbij sommige liedjes voor een project waren, zoals voor December Tapes in het kader van het Jeugdcultuurfonds Breda. Het album zal rond maart/April 2018 kunnen worden verwacht.

In samenwerking met de in Australië wonende Brits/Spaanse Singer/Songwriter Nick Punal zijn er 2 nummers van baspartijen voorzien. Hier de link naar: 9 out of 10 op Soundcloud.

Ik ben door mijn uitgebreide muzikale kennis en Home Recording Studio in de gelegenheid om voor jouw muziek, goede en mooie originele baspartijen aan te leveren. Ga naar contact en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.